Fabrikken og Divaen

Fabrikken og Divaen

20. maj 2019 0 Af Humom

Katte elsker papkasser! Og mor her kan godt lide at bygge ting af dem. Se vores nyeste papkasse projekter til katte her.

Fabrikken

Vi købte for nyligt en lænestol i IKEA, som kom i en sjov Tetris formet papkasse. Den måtte jeg kunne bruge til et eller andet! Det blev til en kattemad fabrik. Der blev skåret en dør på hver side, samt et par vinduer hvor poterne lige kan komme igennem. Jeg har brugt et paprør til skorstene.

Victor kan godt lide at ligge inde i fabrikken og få lidt fred og ro og begge katte har leget sammen i den. En sjov leg er at bruge en drillepind med fjer og køre dem forbi vinduerne, når katten er inde i kassen. Til tider lægger jeg godbidder derind, som kattene kan snuse sig frem til. Har man ikke lige sådan en speciel papkasse som her, kan man bygge sin egen fabrik ud af flere papkasser. Jeg kan anbefale at bruge Hubu skruer, når man bygger flere papkasser sammen.

Divaneseren

Vi bestiller ofte mad og spændende sager på Zooplus og varerne kommer altid i papkasser, man kan lave om til andre ting. Denne gang blev det til en lille chaiselong eller "divaneser". Her kan kattene rigtig flyde efter en lang dag på fabrikken. Ronja nyder at der er kommet et stykke fåreskind i, mens Victor foretrækker den uden det bløde pjat.

Enhver katteejer ved at katte foretrækker papkasser frem for dyre kattesende og huler. Så hvorfor ikke udnytte denne viden og lave senge af papkasser? Vi har lavet mange forkellige ting ud af papkasser til katte. Dem kan du se herunder.

Læs mere

Vores Papprojekter
Katte og papkasser - DIY
Halloween Spøgelseshus
Juletræ, julepejs og honningkagehus
Fut toget
Aktiveringslegetøj af pap