Halloween Spøgelseshus til Katte

Halloween Spøgelseshus til Katte

4. oktober 2017 0 Af Humom

Hunden skal også vide at det er jul og kattene skal vide at det er Halloween! Så de har fået deres eget uhyggelige spøgelseshus at lege i. Kom indenfor - hvis du tør!

Papkasse efter sæson

Katte elsker papkasser, hvad end de er store eller små, flade eller kæmpe. Men en papkasse de kan sidde inde i med døre og vinduer er især sjove at lege i. Se bare hvor sjovt Ronja har det her. Vi har papkasser i de fleste rum i vores hus også i stuen. Nogle gange vælger jeg at dekorerer dem, så de er lidt sjovere for os menneskelige beboer at se på. Da det er oktober måned var det oplagt at lave noget efter Halloween temaet og derfor blev det til et Haunted House eller spøgelseshus.

Her er lidt billeder af resultatet. Og nej det er ikke et hvidt spøgelse der sidder derinde, det er bare Victor, som er igang med at undersøge det hele.

 

Ikke kun til pynt

Papkassen er naturligvis ikke bare til pynt (så køn er den nemlig heller ikke). Så der bliver også leget med drillepinde gennem vinduerne. Især Ronja er meget glad for denne leg og vi har fået meget sjov ud af huset på denne måde. 

 

Detaljerne

Til huset har jeg brugt to papkasser - en til selve huset og en til taget. Jeg har skåret døre og vinduer og et lille musehul. Alt sammen med plads til at en pote også kan komme igennem. Der er en hemmelig dør på bagsiden også for at sikre at ingen kat bliver fanget derinde, fordi en anden kat sidder på lur (katte kan være tarvelige på den måde). Alt dekoration så som insekter, mus, flagermus og lyskæde er noget pynt jeg havde liggende i forvejen. Man kunne også sagtens nøjes med at tegne det hele på, men det er ikke lige min stærke side.  Her er endnu en video hvor man bedre kan se alle detaljerne

 

Happy Halloween!

Måske er du også blevet inspireret til at lave noget Halloween tema til din kat. Eller bare en kasse de kan lege i. Her kan du se flere af vores papkasse huse. Glædelig Allehelgen!