Lille Peanut

Lille Peanut

26. januar 2019 0 Af Humom

Peanut blev født i (sen)sommeren 2018 og gik i fælden første gang, allerede da han var ganske lille. Jeg lukkede ham dog ud igen, fordi at han var for ung til at blive kastreret. Jeg vidste endnu ikke at det var en hankat, men navngav ham Peanut, fordi han var sådan en lille trold. Jeg er ikke sikker på hvilket kuld han hører sammen med (muligvis endnu en bror til tabby trillingerne?), men han er i hvert fald en af de yngste i flokken.

Ca. 2-3 senere gik han i fælden igen, selvom det var nogle andre jeg prøvede at fange. Jeg besluttede mig for at tage ham med til dyrlægen, nu han var så insisterende. Men som frygtet syntes dyrlægen stadig at Peanut var for lille, så han kom hjem igen med det samme.

Siden da lærte Peanut lektien, så da han omsider var blevet stor nok, var han blevet for snu og gjorde det meget svært for mig. Her kan i se hvor snedig han var omkring fælden.

Peanut mister sine nødder

Hvad der endelig fik ham til at gå i fælden en aften i januar ved jeg ikke. Men jeg er meget glad for at han gjorde det. Han fik hele turen hos dyrlægen og blev sat ud igen da han virkede frisk. Han løb direkte ind i laden hvor han bor med sin familie, så de blev straks genforenet. Tre andre koloni katte observerede imens jeg slap ham fri.

Peanut er min genudsætningskat nr. 19 og han vil fortsat leve som en fri koloni kat med fodervært (mig!). Velkommen til familien lille Peanut.

Læs mere

Guide til genudsætning
Fodervært for kattekoloni
Killingerne kommer!
Det frie katteliv
Byg et katteshelter