Døve katte hos eksperten

Døve katte hos eksperten

30. juli 2019 1 Af Humom

Hvis du nogensinde har "Googlet" lidt rundt på nettet om katte adfærd er du sikkert stødt på Michelle Garnier. Da jeg begyndte at følge katte grupper på Facebook for 5 år tilbage, stødte jeg på hendes navn igen og igen. Michelle er katterådgiver og der var rigtig mange som anbefalede hende.

I dag støder jeg på flere af slagsen, men det er mit indtryk at Michelle var Danmarks eneste katteekspert i mange år og med sin mange års erfaring, stadig den førende. I 2018 hilste jeg på hende til et af hendes foredrag om katten og samme år blev vi begge nomineret som "Årets Blogindlæg om katte".

Katterådgiver Michelle Garnier

Deaf Darlings gæsteblogger


Nu har Michelle bedt mig være gæsteblogger på hendes hjemmeside og fortælle om hvordan jeg endte med at have to døve katte. Så hvis du vil læse dette, samt ikke mindst om hvordan det er at bo med døve katte og hvad de har lært mig, så skal du kigge over på Michelle's hjemmeside.

Blogindlæg af Deaf Darlings: Døve katte er skønne katte

Jeg følger katteeksperten på Facebook og er også tilmeldt hendes nyhedsbrev, så jeg kan se, når der er nyt på bloggen. Det kan varmt anbefales at følge med. Tak til Michelle for de pæne ord i indledningen og for samarbejdet. Det er mig en ære!