Døve katte hos eksperten

Hvis du nogensinde har "Googlet" lidt rundt på nettet om katte adfærd er du sikkert stødt på Michelle Garnier. Da jeg begyndte at følge katte grupper på Facebook for 5 år tilbage, stødte jeg på hendes navn igen og igen. Michelle er katterådgiver og der var rigtig mange som anbefalede hende.

I dag støder jeg på flere af slagsen, men det er mit indtryk at Michelle var Danmarks eneste katteekspert i mange år og med sin mange års erfaring, stadig den førende. I 2018 hilste jeg på hende til et af hendes foredrag om katten og samme år blev vi begge nomineret som "Årets Blogindlæg om katte".

Katterådgiver Michelle Garnier

Deaf Darlings gæsteblogger


Nu har Michelle bedt mig være gæsteblogger på hendes hjemmeside og fortælle om hvordan jeg endte med at have to døve katte. Så hvis du vil læse dette, samt ikke mindst om hvordan det er at bo med døve katte og hvad de har lært mig, så skal du kigge over på Michelle's hjemmeside.

Blogindlæg af Deaf Darlings: Døve katte er skønne katte

Jeg følger katteeksperten på Facebook og er også tilmeldt hendes nyhedsbrev, så jeg kan se, når der er nyt på bloggen. Det kan varmt anbefales at følge med. Tak til Michelle for de pæne ord i indledningen og for samarbejdet. Det er mig en ære!

1 Response

  1. Kære Sanne, Hvor er du bare sød! tusinde tusinde tak for de mange pæne ord, det er altid dejligt at blive omtalt med ros, og jeg bliver aldrig vant til det, for det er så stort en ære at kunne hjælpe katte og deres ejere. Og jeg bliver så glad når mine klienter fortæller hvad der har betydet for dem at få hjælp - hver eneste gang er det en gave. Jeg er så glad for at du sagde ja til at skrive om Victor og Ronja til min blog - og de skønne billeder taler så meget og så godt om din kærlighed til dem- og ikke for at glemme de mange andre katte, du har i dit liv enten på internattet eller som genudsningskatte ved dit hjem :-) Det er en kærlighed som også bunder i ansvar og du har ingen fridage, for kattene har brug for dig. Og jeg synes at der var så velfortjent at du vandt konkurrencen om den bedste blog sidste år. :-) Jeg er meget glad for at kende dig og meget stolt over at du er min første gæsteblogger på min hjemmeside - jeg følge også dig :-) og misserne :-) Kærligst Michelle

Leave a comment