Victor

Victor

Victor den hvide

Victor er en helt almindelig hvid huskat, med blå øjne og lyserød snude og trædepuder.
Han blev født i Jylland d. 28/05/2014 i et kuld på 4 hvoraf kun de 3 overlevede. Victor er født som den eneste af sine søskende født døv som følge af en genetisk fejl. Han er opkaldt efter sin mor "Victor" fordi hans personlighed minder meget om hendes.

Personlighed

Victor er først og fremmest en utrolig kærlig kat, der kræver nusser af sine mennesker hver dag og som savner dem når de er væk. Han sidder gerne på cisternen, imens hans mennesker er på toilettet, så han kan nusse dem imens. Om aftenen kræver han at blive puttet med godnatkys.

Samtidig er han ikke tryg ved andre fremmede og reagerer til tider voldsomt alene på fremmede dufte. Det er dermed selvsagt at han ikke er nem hos dyrlægen, hvor det er umuligt at få ham undersøgt i vågen tilstand. Victor er osuper nysgerrig og stikker sin skarpe næse i alt. Derfor har vi ikke meget nip tilbage hjemme hos, da han ødelægger alt. Han er ikke altid nem at leve med, men jeg kan alligevel ikke undværre ham.

Største passion

Jeg tror det står lige mellem leg og nusseri.

Yndlings legetøj

Drillepinden "bird" og laserpind.

Sære vaner

Uha, hvor skal jeg begynde. Jo, Victor tygger i opvaskebørster, hvis han får lov. Støvsugerbørsten kan også bruges. Alt i net synes han også er lækkert at tygge i, så tyl og lign. skal gemmes langt væk. Det samme gælder net fra clementiner og den slags. Ellers æder han det!

Han miaver usædvanlig meget til sine mennesker og til Ronja. Han bidder alle slags snore og bånd over, hvis han kan komme til det. Derfor skal drillepinde med snor helst være lavet af læder eller plastik - ellers holder de ikke længe! Desværre er hans yndlings drillepind med tynd snor, så dem har vi købt mange af gennem tiden.

Victor kan finde på at hente legetøj op i sengen om natten. Da han var lille var det en bamse han hentede, i dag er det oftest drillepinde.
Slutteligt elsker han at blive støvsuget og har for nyligt fået sit helt eget støvsugerhoved, som mor bruger på ham.

Primære sovesteder

Dette ændrer sig efter sæson og under tid. Men som udgangspunkt sover han mest i mors klædeskab og i perioder under sengen. Når menneskene er hjemme, er vindues hængekøjen eller radiatorsengen også et godt sted at tage et hvil alt efter sæson. Victor napper også gerne en lur på emhætten, hvorfra han har det store overblik.