Bedste blogindlæg om katte 2018

Bedste blogindlæg om katte 2018

25. februar 2019 0 Af Humom

Hurra! Vi fik flest stemmer i Loppetjansens afstemning om bedste blogindlæg om katte 2018.

I januar blev 10 danske blogindlæg nomineret. Vi blev nomineret med vores indlæg om 10 fordele ved døve katte. Du kan finde listen med de andre nominerede her. I februar blev vinderen så afgjort via afstemning. Så det er altså jeres stemmer derude, der gør at vi nu stolt kan vise dette diplom frem!

Det endda afgjort lige på min fødselsdag, så det var jo en dejlig gave. Af hjertet tak for alle jeres stemmer, delinger og pæne ord vi fik med på vejen. Vi har bare de bedste følgere!

Værdig 2. og 3. plads

Jeg vil gerne lige til slut gøre opmærksom på 2. og 3. pladsen, som er mindst lige så værdi til prisen. De var lå begge nummer 1 på et eller andet tidspunkt i løbet af afstemningen. Og med rette. Vi kæmper alle 3 for de samme sager indenfor katteverden og er gode "internet bekendte". Vi støtter hinanden i hinandens arbejde. Det vil jeg også gerne gøre med dette opslag og selvfølgelig sige tak for kampen de damer!

Lidt om Helge og hans mor

Helge er en sjov lille surmule der aldrig laver noget ballade. Det gør hans usynlig ven Belge tilgengæld, men mor tror aldrig på Helge. Dertil har de også netop adopteret en kanin Ingeborg og deler hus med spøgelset Brian. Alt det kan i følge med i på deres Facebook side. Hans mors hjerte banker for dyr og har samlet mange penge ind til forskellige dyreorganisationer via katte-gruppen på Facebook. Bl.a. har hun samlet ind til mit genudsætningsprojekt! Hun skriver også gode og interessante indlæg om katte på sin blog.

Katteeksperten

Michelle Garnier er Danmarks katteadfærdsekspert som skriver artikler f.eks. til Dyrefondet og holder foredrag om katten. Jeg har selv været til et af dem og kan kun anbefale at man følger hende. Har man vanskeligheder med sin kat, er det Michelle man skal kontakte. Hun kan sit kram. Du kan følge hende på Facebook eller læse hendes blog her.