Kattemors dag

Kattemors dag

27. april 2019 0 Af Humom

Mine børn har pels, poter og knurhår. Jeg har valgt ikke at få menneskebørn og det er et valg jeg har det rigtig godt med. Det er farligt at ytre sig om børn, når man ikke selv har dem! (Så jeg vover virkelig pelsen her). Men når folk fortæller mig om deres små derhjemme, tager jeg mig selv i at sammenligne børn og katte igen og igen.

Menneskebørn og Missebørn

Hvis mine venner f.eks. fortæller mig om hvordan deres små børn holder dem vågne om natten, kan jeg fortælle at mine katte gør det samme. Og ligesom forældre til småbørn har blespande, har jeg en lignende spand til kattenes efterladenskaber ved siden af kattebakkerne. Hverken forældre eller katteejere kan har privatliv når de går på toilettet. Hvis døren lukkes, står der straks en og kradser eller banker på døren!

Man er aldrig alene på toilettet uanset om man har børn eller katte.

Der skal ligeledes tørres gylp op både når man har små børn og når man har kat. Jeg har desuden måtte installere børnesikring i mit køkken, fordi Ronja åbner skabslåger. De er lavet til at stoppe små pilfingre, men de virker altså også mod nysgerrige katte. På samme måde kan man købe masser af miselegetøj, der har karakter af børnelegetøj. Se bare nedenstående!

Faktisk har jeg tit handlet ind i BR til mine pelsbørn. Ved højtider sidder forældre og klippe/klister dekorationer med deres børn, mens jeg sidder og klippe/klistrer tema huse i pap til mine katte. Jeg laver skattejagte for mine missebørn, leger med sæbebobler og finder spil til dem på I'paden. Man kan få klapvogne til katte i dag og jeg har selv en bæresele til Ronja. Og så putter både børn og katte alting i munden i en vis alder. Ja, sammenligningerne er mange når man tænker over det.

Den kærlighed

Den vigtigeste fællesnævner er nok at forældrene/ejerne bruger deres moderlige eller faderlige omsorg overfor begge. Guderne skal vide at de små lømler virkelig kan drive os til vanvid som ingen andre, men vi elsker dem ubetinget.

Der er ikke nogen der kalder mig "mor", men jeg bruger mine "mor gener" overfor mine katte og jeg elsker dem over alt på jorden. Jeg er således ikke mor i traditionel og biologisk forstand, men jeg er mother of cats!

kattemor

Læs mere

Missemors dags gaver