Legetøj til børn og pelsbørn

Legetøj til børn og pelsbørn

1. juli 2017 0 Af Humom

Hvis du leder efter nyt legetøj til dine katte, kan du med fordel give børneværelset eller legetøjsbutikken et kig. Der er masser af legetøj som er lavet til menneskebørn, som også egner sig til pelsbørn. Naturligvis forudsat er det foregår under passende opsyn. Ronja har f.eks. en lille bil med optræk fra et Kinderæg, som hun holder meget af at jage. Herunder er nogle flere eksempler på legetøj, som mine katte har nydt godt af, som du næppe finder hos dyrehandleren.

Fidget Spinners

Egentlig var de vist tiltænkt at skulle være afstressende, men de blev hurtigt populære som legetøj hos børn og unge. Den seneste nye dille er også interessant for pelsbørnene.

Skærmtid

Tabletten er nok den absolutte favorit hos børn i dette årti, men det er ikke kun underholdende for de to-benede. Der er nemlig også blevet udviklet et par apps specifikt til katte. Det kan sagtens fange mine kattes opmærksomhed, men eftersom den vigtigste feedback i disse spil ofte er lyden, så holder interessen sjældent særlig længe af gangen. Men det er et fint lille afbræk alligevel.

cat on ipad

 

Her er nogle kattevenlige spil til iPad:

Cat Alone 2

Paw Me

Mouse for cats

PawAtIt

Game For Cats

Bug Smasher og Ant Smasher kan også bruges, selvom de ikke direkte er til katte.

 

Robot fisk

Fisk har altid fascineret katte, men der er ingen grund til at investere i de levende af slagsen, når man i dag kan få en lille svømmende robot. Den kommer frem engang imellem og får lov at plaske rundt i en balje vand. Det er godt katte TV!

Sæbebobler

De er mystiske sådan nogle sæbebobler. De er der og så forsvinder de når man fanger dem!? De er meget fascinerende og sjove at hoppe rundt efter. 

Kryb og kravl

Endnu en legetøjsrobot har sneget sig ind i Ronja og Victors legetøjsskuffe. Denne er særligt populær - og sejlivet! Den er blevet jagtet rundt i vores lejlighed et par gange og har virket langt bedre end nogle af de elektroniske løsninger vi har fundet i dyreafdelingen. Den har senser og bakker hvis den møder modstand.

Bolde

Det er blevet populært med en masse farverige plastikbolde til børn. Men hvorfor ikke lade dine katte boltre sig i dem?

kattelegetøj

Hvis man begynder at tænke børnelegetøj med ind i billedet er der pludselig mange flere muligheder.

God jagt på sjove legesager til pelsbørnene!