Mors dags gave til katteven

Mors dags gave til katteven

13. april 2020 0 Af Humom

Så har jeg igen samlet lidt shopping ideer til katteglade danskere. Og da mors dag nærmer sig, mangler du måske en gaveide?

Lucky

Du har sikkert allerede set den - den lille træfigur fra Spring Copenhagen? Den er så sød og ville pynte i enhver katteelskers hjem. Jeg ville selv blive glad for den. Lucky kan bl.a. købes her.

Keramik Skål

En lille fin keramikskål med blomster dekorationer. Måske kan man ligge sine smykker i den? Jeg er personligt selv hel vild med denne her. Set hos Raumtraum.

Katty spøger

Katty er en LED spøgelseskat. Det lyder måske uhyggeligt, men den er nu meget fredelig og skulle give en hyggelig belysning. Også fra Raumtraum.

Katte nederdel

"Crazy cats" nederdel fra Mixed. Er i A-snit og har en sød pyntekant. De har også en kjole i samme stof. Den må enhver kattedame da have i sin garderobe, hva? Den er i hvert fald i min nu.

Hoptimist kat i nye farver

Jeg har før vist jer den hvide kat fra Hoptimist, som jeg selvfølgelig selv måtte eje, da jeg har en hvid kat. Men nu er der kommet to nye misser i sortimentet! Lysegrå og Latte. Jeg håber at de en dag kommer hjem til mig og bor.

Dimse katte

Dims Studio har mange finurlige ting i deres webshop. Heriblandt en del katte inspireret ting. Her er f.eks. Barney & Clementine salt og pebersættet.

Tjek også denne fine rystekugle, denne katteformet krukke eller denne, eller hvad med nogle lucky øreringe? Hvis man er mere til de store kattedyr har de også masser af dimser med leoparder og løver. Der er sørme også et puslespil, som jo er blevet en populær hobby efter Covid-19 kom til Danmark.

Katte puslespil fra Dimsstudio.

Vendbar magnet til opvaskemaskinen

Hvad med en nyhed fra Deaf Darlings egen webshop? Jeg har designet en vendbar magnet til opvaskemaskinen, der hjælper dig med at holde styr på om opvaskemaskinen er ren eller beskidt. Måske var det noget for en (katte)mor du kender? Du kan købe den på almisseshop.dk.

Læs også

Mors dag - menneskebørn og missebørn