Gaveideer til de katteglade

Gaveideer til de katteglade

3. december 2018 0 Af Humom

Mangler du en god gaveide til en katteelsker? Så har jeg her samlet nogle forslag på kattegaver fra danske webshops.

 

Katteformet Kosmetik

Inspirationen til dette blogpost kom sig af at jeg fik øje på kosmetik mærket Paul & Joe Beauté. Jeg er vild med deres romantiske stil, men det som solgte mig var deres katteformede produkter! Hvis du kender en katteglad person som elsker makeup, skal du kigge på deres Lipstick Treatment, deres highlighter og denne skønne blush.

 

Hopti-mis

 

En Hoptimist vækker altid glæde ikke? Den kommer dig jo "springene" i møde! Denne her udgave vakte i hvert fald stor glæde hos mig, da den minder om Victor. Den er købt hos Imerco.

 

 

Katten der holder styr på smykkerne

Denne fine lille ringholder kan fås hos Gadgets og er en sød (og billig!) gave til en katteglad ven.

 

Varmepude til nakken og meget mere kattenips!

Alle kender til en øm nakken og det kan være behageligt at løsne op med lidt varme. Kender du en katte person som skal forkæles, kan jeg anbefale  Minina The Cat. Den skal blot have et par minutter i mikroovnen og så smyger den varme kat sig om din nakke.

Jeg købte min nakkepude hos Bog & Ide, men jeg kan ikke se den på deres hjemmeside, så jeg ved ikke om de stadig fører den? Den kan heldigvis også købes hos Weidinger Cat Shop som i øvrigt må være Danmarks ultimative katte dimse webshop. De har rigtig mange katte ting (til mennesker), så deres webshop kan være lidt overvældende at finde rundt i. Men jeg har selv handlet der flere gange og har været glad for mine køb. Hvis du leder efter en gave med katte tema, er denne hjemmeside et must.

 

Vågelampe

Kattens Værn sælger disse søde kattelamper i tre forskellige varianter. De kan enten lyse konstant hvidt (blidt lys) eller skifte farve. Lampen lades op via USB kabel i computeren og er ikke kun til børn. Her støtter man samtidig en god sag.

 

 

Tesi med kat

Til te- og katteelskeren må denne tesi være den perfekte gave. Den fås i flere farver hos Biki. Måske vil denne tehætte også vække glæde? Biki har flere katteting på lager, så som træ- og metalfigurer, kopper, grydelapper og en elegant nøglering.

 

Puslespil

Hos Hyggeonkel er der et stort udvalg af puslespil med katte motiver og de kommer i alle stilarter. Hvad end man leder efter et puslespil til børn eller til pusle-eksperten er der noget at vælge mellem. Jeg har selv købt et par stykker - til mig selv og som gave til andre. Advarsel: Det kan være svært at få lov at lægge puslespil med opmærksomhedskrævende katte i hjemmet 🙂

 

Kabel kat

Sød lille kat som beskytter dit ladekabel til telefonen. Du ved så det ikke for det lille knæk ved stikket? Jeg ved endnu ikke hvor godt det virker, men det er en sjov lille gaveide fra CableSmile til kattelskeren, som jeg selvfølgelig selv måtte eje.

 

Pusheen & Grumpy Cat merchandise

Hvis du kender en som er vild med katten Pusheen, skal du lige give EMP webshop et kig. De har virkelig meget med den lille grå kat. Blandt andet sengetøj, bukser, madkasse, rygsæk, æggebæger og høretelefoner.

Hvis man er mere til den humørsyge Grumpy Cat er der også masser at hente på denne hjemmeside i øvrigt.

 

 

 

 

 

Kontor kat

 

Denne "Pussymagnet" står på mit skrivebord på arbejdet og holder styr på papirclipsene. OBS! Den er ikke hel så magnetisk som man kunne  ønske sig, men den vinder på sin charme. Den er desuden altid en god samtale starter. Papirclips holderen findes hos Gadgets som i øvrigt har flere finurlige katteting. Søg blot på "kat" og "cat" i deres webshop for at se hele udvalget.

 

Havemisser

En rigtig kattelesker har ikke havenisser, men havemisser. Selv har jeg denne skønhed "Dolly" fra Jekas som også har andet kattenips som f.eks. rammer og lamper.

 

Spred glæde med MontyBoy

Du kender ham garanteret allerede: Danmarks største kendis kat Monty (som for nyligt fik en sød lillesøster Molly). Monty er født med downs syndrome og er en dejlig kat som spreder glæde med sit skønne ansigt og sin beroligende spinden når han bliver børstet. Monty sælger masser af merchandise til ægte Monty fans (som Monty puden i videon herunder) og der er også masser af generelle katte tema ting på deres webshop. Det bedste af det hele er at en del af overskudet går til Kattens Værn, hvorfra Monty er adopteret. Så man støtter samtidig et godt formål hvis man shopper her. Hjemmesiden er på engelsk, men varerne bliver sendt fra Danmark, så du kan roligt handle der uden at bekymre dig om told og den slags. Tip: Sidder du på en computer kan du sætte valutaen til danske kroner øverst på siden, så priserne er lidt mere overskuelige.

 

 

Katteting hos New Yorker

Et sidste tip. Savner du t-shirts med tegneserie katte er New Yorker et rigtig godt bud. De har ofte billige (men ganske udemærkede) t-shirts med kattemotiver på. Nogle af mine yndlings t-shirts er herfra. Her er lidt billeder fra en tur i butikken med de katte ting jeg fandt.

God fornøjelse med at shoppe!

Mere katte shopping

Kattetema med Zalando
Jul for katteglade
Deaf Darlings webshop - shop for Danmarks katte