Jul for katteglade

Jul for katteglade

5. december 2019 0 Af Humom

Så skal der juleshoppes! Vi må ikke glemme gaverne til os selv og vores katteglade venner. Så her kommer lidt julegodter til dem som elsker alt med katte.
Billedet herover er af Jenna Hamra fra Pexels

Kat med hue

Lille sød pynte kat. Og så sidder den tilmed i en kasse. Den er da så sød!

Julepude

Denne pyntepude med julemotiv har også små led lys! Måske kan den få plads i din sofa?

Miv og Nulle

Små katte figurer fra Klarborg serien.

Nissetøj til katte

I Harald nyborg kan man både få nissehue og julemandsdragt til katte. Jeg skal i den sammenhæng gøre opmærksom på at de også sælger katte godbidder. Hvis du køber tøj med hjem til din kat, er det nok klogt lige at fylde lidt godbidder i kurven også!

Missefigurer

Disse søde små missefigurer med nissehuer fandt jeg også i Harald Nyborg til 20 kr stykket.

Katten Karoline

Katten fra Nissernes Jul fik jeg øje på for første gang i julen 2018. Jeg købte en til mig selv og flere til bekendte. Dengang kostede den 130 kr. I dag kan man finde den mange steder for kun 30 kr! Jeg har bl.a. set den i Din Isenkræmmer, Bauhaus og diverse webshops. Den fås også i mal-selv version, hvis du er lidt kreativ.

Danmarks Catshop

Hvis du er glad for ting med kattemotiver og du ikke kender shop-weidinger.dk, så velkommen til slaraffenland! De har rigtig mange ting med katte på. Men før du klikker videre, skal du lige sætte lidt tid af - for det tager lidt tid at kigge det hele igennem derinde. De har også juletema som servietter og postkort med katte. Du kan se de fleste af deres juleting her.

Julekugler

Pynt træet med julekugler med kattemotiver. Feks en hvid julekugle fra Brøndsholm, et sæt med 6 sorte julekugler fra EMP eller disse fine kugler fra Nissernes Jul. Ligesom katten Karoline, kan man finde julekuglerne stærkt nedsat i Din Isenkræmmer i år. Så der kan man virkelig fylde træet op!

Kravlemisser

Og nu til de gratis glæder: Kravlenisser! Disse søde "kravlemisser" kan man downloade gratis på Karens blog. Så skal de blot printes og klippes ud. Jeg har brugt dem på Inges Kattehjem i Hillerød de sidste to år, hvor de pynter så fint.

Deaf Darlings Webhop

Du kan selvfølgelig også kigge i vores egen webshop Almisse Shop.

Glædelig Jul

Vi håber at i kom i julehumør med dette blogpost og måske også fandt noget om kan glæde andre. Glædelig Jul!

Mere som dette...

Gaveideer til katteglade
Kattetema med Zalando
Deaf Darlings merchandise