Merchandise du ikke må misse

Okay, nu har i plaget mig om det længe nok. Jeg får vist ikke fred, før i får jeres Deaf Darlings merchandise! 🙂

Jeg ville ellers have ventet, til jeg kunne få produceret lidt forskelligt. Men der er tilsyneladende babyer på vej, som ikke kan vente på bodystockings! Og så kan jeg jo lige så godt også få trykt nogle muleposer samtidig.

Vores yngste ambassadør LilleNor med Ronja og Victor på maven.

En dag drømmer jeg også om at sælge t-shirts! Man bliver vist aldrig rigtig klar til at gå i gang med den slags her, så nu springer jeg bare ud i det.

Støt kattene

Ud over at sprede kendskab til Deaf Darlings, er du også med til at støtte et godt formål. Frem for at skyde penge i en smart webshop, giver vi nemlig pengene videre til kattene. Vi donerer 50% af salgsprisen til at hjælpe kattene væk fra gaderne. Læs mere om hvilken forening vi starter med at støtte længere nede.

Først skal i se, hvad man kan købe i min lille butik!

Bodystockings

Til de små har vi hvide bomulds bodys med korte eller lange ærmer. Alle modeller er i 100% økologisk bomuld og er fair trade eller fair wear mærket. De får naturligvis printet et Deaf Darling logo på med Ronja og Victor. Logoet er ikke en stiv folie som man kender fra mange t-shirts, men er printet direkte på stoffet, så det forbliver blødt og kan strækkes uden at motivet sprækker. De koster fra 140 kr. Se udvalget her.

Johannes' farmor har købt ham en body.

Misse Muleposer

Spar naturen for plastik og (gen)brug en mulepose når du handler. Jeg har altid en Deaf Darlings mulepose i min håndtaske og bruger den dagligt, når jeg køber ind. Jeg har også en dedikeret til mit træningstøj. Det er samme model som mine egne, som jeg sælger nu. Det er en naturfarvet mulepose i økologisk bomuld med kort eller lang hank. Selve posen måler 38 x 42 cm og den lange hank kan man have over skulderen. Se vores udvalg af misse muleposer her.

Magneter

Nu kan du også købe en Deaf Darlings magnet til at holde styr på huskelisten på køleskabet! Eller hvad med dette skønne magnet sæt?

Missemåtter

En mussemåtte, eller missemåtte, med Deaf Darlings logo kan blive din for 30 kr.

Katte Krus

Jeg lovede jer kaffekrus og det har i fået. Alle kommer med vores logo på den ene side og en lille tekst på den anden og koster 50 kr. Vores best seller er stadig "caring catlady" kruset, men "verdens bedste kattemor" er også populært. Vi har ligeledes et krus til kattefar! Se vores udvalg af katte krus her.

Hvad går pengene til?

Overskuddet går til en katteforening, som jeg vælger. Jeg har valgt at starte med Nordsjællands Kattehjælp og hvis der er interesse for mere merchandise, kan det være at jeg vælger en anden forening senere. En ting er sikkert - det vil altid være organisationer der hjælper kattene i Danmark.

Nordsjællands Kattehjælp er et netværk af frivillige ildsjæle og plejefamilier, der hjælper nødstedte katte. De bistår også med genudsætningsprojekter af både større og mindre format. Bl.a. hjalp de mig i gang med at få genudsat den første kat (Lille Poul!), ligesom de har hjulpet Hundested Havnekatte i gang. De har desuden finansieret en stor del af dyrlægeregningerne for mine genudsætningskatte. Og da de ikke havde flere midler at give, oprettede de et MobilePay nummer øremærket til min indsamling! Det sidste halve år har de også doneret masser af foder til min kattekoloni. De har givet mig så meget og jeg vil gerne give lidt igen. På den måde kan endnu flere uønskede katte også blive hjulpet i fremtiden. Derfor går 50% af salget fra de første mange bestillinger til dem. Altså, hvis du f.eks. køber en mulepose til 75 kr, går de 37,50 kr til Nordsjællands Kattehjælp!

Opdatering: Fra marts-maj 2019 samlede vi ind 1628 kr ind til Nordsjællands Kattehjælp! Tusind tak for jeres støtte.

Vi har også samlet ind til:
Hundested Havnekatte
Sønderjylland Dyreværnsforening af 1995

Sådan bestiller du

Besøg vores lille webshop her! Man lægger tingene i kurven som på en almindelig webshop og oplyser navn og adresse ved kassen. Når din bestilling er pakket er klar, sender jeg dig en gammeldags faktura på mail, som kan betales via MobilePay eller konto overførsel.

Så skal der bestilles merchandise Victor!

Fragt

Hvis du bor i Nordsjælland kan du vælge selv at afhente dine ting hos Trykkeriloftet i Kvistgård. Ellers sender vi varerne med GLS til en pakkeshop nær dig for 50 kr + moms.

Leveringtid

Jeg har ikke råd til at købe stort lager hjem, så derfor kan der værre lidt længere ventetid, på visse varer. Jeg holder jer altid opdateret, hvis der er ting som skal bestilles hjem eller teknik der driller.

Jeg ser frem til at modtage jeres bestillinger 🙂

Ronja ikke inkluderet

Tak til Trykkeriloftet

Det ville slet ikke være muligt for mig at sælge merchandise og donere pengene, hvis ikke Trykkeriloftet hjalp mig med gode priser. De bistår både i at bestille varer, trykke, sende og håndtere al det økonomiske. Derfor skal et stort tak lyde herfra <3

2 Responses

  1. Vil gerne bestille 1 stk body str 62 med lange ærmer. Derudover 2 stk mulposer
    • Humom
      Hej søde Lone, Tusind tak for din bestilling. Du og dit kommende barnebarn er grunden til at jeg kom i gang med merchandise nu! Er du sød at sende mig en mail med din bestilling på info@deafdarlings.dk? Jeg skal også bruge dine kontaktoplysninger (adresse, tlf nr, mail) og dem skal vi jo ikke offentliggøre her :) Det vil desuden gøre det meget nemmere for mig at have alt samlet på mail. Min MS hjerne kan ikke holde styr på bestillingerne ellers. Tak <3 /Sanne

Leave a comment