Hvorfor nu en katteblog?

Hvorfor nu en katteblog?

2. april 2017 0 Af Humom

Hej og velkommen til min nye katteblog; Mistanker. Jeg er den stolte kattemor til to døve pelsbørn. Jeg har siden min mand og jeg adopterede Victor i 2014 haft en Facebook side dedikeret til ham. Da Ronja kom til familien i april 2015 blev siden selvfølgelig også hendes. Sidenhen har jeg også oprettet en Instagram profil.

Sociale medier er en hurtig måde at informere og underholde på, men jeg bruger også meget tid på at tage film og billeder, uploade, skrive forklarende tekster p[ to sprog og ikke mindst svare på kommentarer. Jeg vil rigtig gerne have spørgsmål og kommentarer på mine sociale medier, da det er hyggeligt og fordi en del af pointen netop er at give folk mere indblik i (mine) døve katte. Så dette er ikke en klage. Udfordringen ligger i, at det ofte er samme spørgsmål jeg modtager og det er svært både at svare både kort og korrekt på alting. 

Behov for viden om døve katte

Jeg modtager også en del beskeder fra folk med spørgsmål om døve katte. Jeg er meget beæret over tilliden, men jeg har også brugt rigtig meget tid på at skrive til disse mennesker (hvoraf jeg nogle gange aldrig fik svar retur?). Så efter at have gentaget mig selv mange gange, skrev jeg nogle Facebook noter med oftest stillede spørgsmål, som jeg hurtigt kunne referere til. Desværre har jeg oplevet store udfordringer med at linke til mine egne noter på Facebook og på Instagram er links nærmest ikke eksisterende. Det viste sig altså ikke at være en god løsning med de noter alligevel. Så jeg har en oplevelse af, at der er et behov for information omkring døve katte og der har jeg oplevet, at sociale medier kommer til kort i længden.

Bedre tilgængelighed

Desuden synes jeg også, at det er ærgerligt, at mit indhold med tiden "forsvinder". Opslag bliver begravet i andre opslag og der ligger en masse information på mine sociale medier, som ikke rigtig er tilgængelig for hverken mig eller andre brugere. Derfor håber jeg, at jeg med denne blog bedre kan samle de informationer og ideer, som jeg oplever kunne have værdi for andre.

 Mine døve darlings er en stor del af min lille verden og jeg byder jer hermed indenfor til et kig. Jeg kommer langt fra til at lægge alt op her, som jeg deler på sociale medier. Så vil man være helt opdateret på den døve duo'gs dagligdag, skal man stadig kigge med på vores Facebook side eller Instagram.