Ronja hos Pet Photo

Ronja hos Pet Photo

24. april 2021 0 Af Humom

Hos Pet Photo kan man få taget billeder af sine højt elskede kæledyr i professionelt fotostudie. Vi var så heldige at vinde en fotosession (til værdi af 500 kr) og har selv betalt for billederne efterfølgende. Jeg ville aldrig tage Victor med til sådan noget, da han ikke er tryg ved fremmede situationer. Så det var der næppe kommet noget godt ud. Men Ronja er ikke er bange for fremmede og udforsker gerne nye steder, så vi tog afsted til Storkøbenhavn.

Ronja skulle selvfølgelig lige undersøge det hele og fandt straks skålen med godbidder. Så til en start, var det ikke så nemt at få hende til blive på podiet. Fotografen Sif's sædvanlige tricks med at bruge lyd, var pludselig ubrugelige, da Ronja er døv. Og Ronja var ikke så interesseret i alle vores fakter, godbidder eller garn. Men så kom der en skammel på podiet og der lå man jo meget godt. Senere kom også en kurv ind i billedet og den var rigtig god. Der kunne man jo lige tage et bad! Heldigvis er Sif tålmodig med sine modeller.

Da fotografen var tilfreds med sine skud, tog vi en kop kaffe i køkkenet, mens Sif sorterede i billederne. Her fik Ronja også lige undersøgt det hele og fik lov at gå på bordene, akurat som derhjemme. Hun slog sig så ned i vinduet for en stund og betragtede kvarteret. Senere fandt hun tilbage til den gode kurv, som vi havde taget med ud i køkkenet. Der var absolut ingen tegn på stress fra hendes side af og det var så trygt at have Ronja med.

Sif kom ud og viste os de udvalgte billeder og der var mange gode at vælge mellem! Det var svært at begrænse sig, men det var vi nødsaget til af økonomiske årsager. Nu har vi tre smukke billleder af vores skønne missepige, som gjorde mig så stolt som missemodel. Nu skal jeg bare finde ud af, hvor de skal op og hænge. Hvis du mener at dit kæledyr kan håndtere sådan en omgang, kan jeg klart anbefale Pet Photo et besøg. De er søde og dygtige og elsker dyr. Man kan få taget billeder af et enkelt kæledyr, to sammen eller selv være med på billederne. Og så har man et evigt minde.


Billede rettighederne tilhører www.petphoto.dk