Nyt navn på Facebook

Nyt navn på Facebook

26. november 2017 2 Af Humom

Hvis du følger os på Facebook har du sikkert bemærket at siden har fået nyt navn. Det har jeg måtte gøre en gang tidligere. Her kan du læse hvorfor.

Vild med Victor

Det hele begyndte tilbage i vinteren 2014 hvor jeg adopterede Victor. Kort tid efter lavede jeg en Facebook side hvor jeg kunne dele løs af min skønne nye dreng, uden at genere alle mine Facebook venner. Siden var som udgangpunkt for venner og bekendte og andre danskere med interesse for døve katte, så siden var derfor på dansk. Som du kan se på billedet i toppen var titlen "Vild med Victor - det lille døve spektakel".

 

Nu på engelsk og med en ekstra kat

Jeg var ret glad for min titel, men da jeg begyndte at få engelsk talene følgere og siden blev tosproget, virkede den ikke rigtig længere. Titlen kunne jeg dengang ikke gøre noget ved, da man endnu ikke kunne ændre navn på sine Facebook sider i Danmark (vi er altid håbløst bagud!). Ca. 5 måneder senere adopterede vi Ronja og nu var navnet på siden jo helt galt, da den slet ikke inkluderede hende.

 

 

Nyt navn og nye medier

Jeg var glad da muligheden for at ændre navn på Facebook sider endelig kom og kaldte siden "Ronja & Victor - my little deaf darlings". Omkring et år senere startede jeg en Instagram konto og for nemheds skyld blev brugernavnet deaf_darlings. Senere oprettede jeg en YouTube kanal som også kom til at hedde Deaf Darlings. Nu blev mine katte efterhånden omtalt som "Deaf Darlings" og da jeg skulle lave en hjemmeside blev navnet virkelig cementeret med domænet deafdarlings.dk. Nu hed vores oprindelige lille sted på nettet, nemlig vores Facebook side, pludselig noget andet end alle vores andre kanaler. Jeg synes derfor at det var på tide at bruge navnet Deaf Darlings på Facebook også.

 

Vi må ikke glemme vores små venner

Men siden har det seneste år ændret sig til at have masser af gæsteoptrædener af andre katte. Navnlig vores genudsætningskat Lille Poul, som man har kunne følge her i et år nu. Der er også opdateringer på Trilly som vi har fjernadopteret på et internat i Rom. Senest har vildkatten Tommy fået en birolle og eftersom jeg har planer om at indfange ham kommer i nok også til at høre mere til ham. Og så må vi ikke glemme de mange hjemløse katte, som jeg deler fra Inges Kattehjem, hvor jeg hjælper til som frivillig.

 

Ronja og Victor er stadig stjernerne her på siden, men der er også plads til alle vores "vilde" venner. Så nu prøver vi med "Deaf Darlings & Friends". Jeg siger "prøver" da jeg lige skal smage lidt på det og det kan jo være at der sker noget, som får mig til at ændre det igen en dag. Bær over med mig. Deaf Darlings delen er dog helt sikkert kommet for at blive.

 

Læser du stadig med?

Billedet herover tog jeg med computeren søndag formiddag, imens jeg skrev dette indlæg - med morgenhår og i min pyjamas (men det er i jo så vant til). Victor er naturligvis altid inde over disse vigtige beslutninger, når det gælder hans sociale medier, så han sad lige med. Hvis du har fulgt med helt tilbage fra start da Facebook titlen stadig var dansk, vil jeg blot sige tusind mange tak! Hvis du er helt ny: Velkommen ven!

Gå til vores Facebook side her.