Nomineret til årets blogindlæg!?

Nomineret til årets blogindlæg!?

11. januar 2019 0 Af Humom

Jeg følger en sjov (og lidt sur) kat der hedder Helge og hans søde mor på Facebook. De har også en fin blog og i går ser jeg at de har skrevet et nyt indlæg. Der fortæller de har fået mail om at et af deres indlæg er blevet nomineret til årets bedste katteblog. Det er Loppetjansen der har fundet 10 danske blogposts om katte, som de synes er værd at læse.

Jeg har aldrig hørt om prisen før, men synes det er dejligt med fokus på gode skriverier om katte. Så jeg er da imponeret på Helge og hans mors vegne! Det er velfortjent.

Som jeg kigger ned over listen over de nominerede er der flere jeg genkender. F.eks. ser jeg den anerkendte katteadfærds ekspert Michelle Garnier og Kofoedskattecirkus.dk som også er en blog jeg følger.

Vi er med!

Men hov! Hvad er nu det? Står der Deaf Darlings der midt på listen??? Jeg må gnide mig i øjnene og kigge efter igen. Det gør der sørme! Men jeg har da ikke fået nogen mail om det, som de andre? Jeg tjekker straks min spam mappe, for at se om den gemmer sig der. Nix. Jeg er ved at sprænges af nysgerrighed! Er min blog virkelig nomineret? Og med hvilket indlæg? Efter nogle ulidelige timer ender jeg med selv at tage kontakt til Loppetjansen, som lover at sende mig information næste dag. Og i dag kom mailen så. Den er god nok venner, vi er med!

Vores nominerede indlæg

Loppetjansen skriver i deres mail:


" Vores jury har nomineret din blog på baggrund af din hudløse og ærlige fortælling om livet med katte"Så har man da lov at blive lidt glad i låget! Nogen derude synes at mit arbejde fortjener anerkendelse. Det er i øvrigt mit blogpost med 10 fordele ved døve katte som er blevet nomineret. Jeg skrev det for at skifte fokus på døvhed hos katte som noget negativt, et problem og et handikap, til at der også er positive ting ved at have (eller være) en døv kat. Det indlæg opsummerer meget godt hvorfor jeg startede med at dele hverdagen med en døv kat på sociale medier. Det var nemlig for at vise at døve katte også er gode kæledyr, så flere måske turde give en handicat et hjem.

Kattens Værn har en skøn døv hankat Blanco siddende lige nu og der er også Prinsesse Lulu fra Horsens som søger hjem! Begge har ventet længe på nye hjem, da det ikke altid er nemt at placere en døv kat, som kan have særlige behov. Hvis du overvejer at adoptere en døv kat, anbefaler jeg at du læser vores indlæg om ting du skal være forberedt på før du får en døv kat.

Og de nominerede er...

Med nomineringen er vi kommet i rigtig fint selskab med nogle gode blogs, søde katte og dygtige skribenter. Alene det er jo storartet. Her kan du se en oversigt over de nominere blogindlæg:

Miriamsblok.dk

Lucykatten.dk

Kofoedskattecirkus.dk

Michellegarnier.dk

Deafdarlings.dk

Helgeogmor.wordpress.com:

Maschavang.dk

Maluda.dk

Aritimi.dk

Myhomemyplayground.dk

Jeg bukker og takker for den fine nominering.

Opdatering!

Afstemningen er slut og vi vandt!!! Tusind tak til alle som stemte på vores blog - i er fantastiske!