Kattekrads med stil

Kattekrads med stil

30. august 2020 0 Af Humom

*Reklame grundet sponsoreret indhold. Jeg har købt et flot stort kradsemøbel af bølgepap til mine katte. Især Ronja har haft meget glæde af det gamle, men det trængte efterhånden til en udskiftning. Så jeg fandt et nyt på hjemmesiden www.dyrmedstil.dk.

Siden 2014 har jeg delt hverdagen med mine katte med jer. Her viser jeg bl.a. alle de katteting jeg køber og har derigennem sendt mange kunder videre til forskellige forhandlere. Så jeg ved, at jeg uvægerlig kommer til at reklamere for de butikker jeg handler katteting hos. Derfor besluttede jeg at kontakte Dyr med stil forud for mit køb, for at høre om vi evt. kunne lave en sponsoraftale.

Ronja er tilfreds med købet.

Foder donation og rabat


Dyr med stil er en lille dansk webshop for hunde- og katteejere og drives af Marie Louise Dalgaard, som selv har både hund og katte. Butikken startede i 2019 og er derfor forholdsvis ny og har en beskeden indtægt. Hun kunne derfor ikke tilbyde mig at sponsorere varer mod reklame. Men efter at have læst lidt om hvad Deaf Darlings står for, ville hun gerne donere 10 kg kvalitets tørfoder. Et meget generiøst tilbud!

Er du snart færdig med at tafe billeder, så vi kan smage?

For en sjældent gangs skyld, står jeg faktisk ikke og mangler tørfoder til genudsætningskattene, grundet en stor anonym donation i foråret. Så jeg kom med et modforslag, der hed at jeg modtog 3 kg foder og til gengæld fik en rabatkode til jer, som giver 10% på udvalgte produkter. Marie Louise kvitterede med en kode der giver 10% på hele butikken! Sådan! Og jeg fik sørme også selv lov at bruge rabatten på kradsemøblet.

Victor syntes at det smagte af mere.

Rabatkode til dig!

Koden gælder til d. 13/9-2020 og giver 10% på varer som er på lager. Du taster blot DD10 i rabatkode feltet ved kassen og rabatten fratrækkes med det samme. Så kig ind på Dyr med stil og se om der er noget der frister! De har bl.a. en masse lækre senge og huler til katte.

OBS! Bemærk at hvis du udelukkende bestiller kattefoder, tilbyder webshoppen gratis levering! Du skal blot skrive en bemærkning om at du ønsker gratis levering og så bliver det leveret kvit og frit på din hjemmeadresse. Det er da god stil!

Silikone Børste

Jeg købte også en børste af silikone, som Victor synes er herlig at nusse med!

Om Dyr med stil

Her er hvad Marie Louise selv skriver om sin webshop:

"Hos Dyr med Stil har vi en passion for kæledyr. Vi bestræber os på at leve op til dyrenes behov og dit ønske om at omgive dig med stilfulde og funktionelle ting, der giver grobund for mange dejlige stunder sammen med din hund eller kat.
[...]
At leve med kæledyr er en livsstil, hvor kæledyret er et familiemedlem. Som andre familiemedlemmer skal din hund eller kat have steder i hjemmet, der er behageligt og som er dens helt eget, en dejlig spiseplads og udstyr, der fungerer og matcher tidens trend."

Det er da et koncept man kan bakke op om. Tak til Marie Louise for at ville samarbejde med Deaf Darlings.

Følg Dyr med stil på Instagram eller Facebook