Felinebox Give Away

Felinebox Give Away

22. maj 2019 1 Af Humom

Denne måned fylder Victor 5 år! Han blev født på et loft i Struer med to søstre og en bror. Victor var som den eneste i kuldet komplet døv.

Efter lange snakke med Victors plejemor adopterede jeg ham i November 2014. Dengang var han en ballademager på bare 6 måneder. Siden da er han blevet en af Danmarks mest forkælede katte! Så i forbindelse med Victors 5 års fødselsdag, vil vi også gerne forkæle nogle af jeres missere. Derfor har vi snakket med Felinebox og de har sagt ja til at give to af deres forkælelsespakker væk!

Felinebox

Ronja har godkendt boxen.

FelineBox er en månedlig overraskelsespakke med 5-6 forskellige stykker legetøj og lækkerier der underholder og stimulerer din kat. Der er nye ting i boxen hver måneden - også ting man ellers ikke kan finde ude i butikkerne. Indholdet er tilpasset din kats alder og skulle der være noget din kat ikke er glad for sender Felinebox en gratis erstatningsting med i næste forsendelse. Man forpligter sig ikke til at tegne abonnement ved at deltage i vores konkurrence, man får simpelthen bare tilsendt en gratis prøvepakke. Om man sidenhen har lyst til at tegne abonnement eller bare vil nyde den ene goodiebox er helt op til en selv.

Vi takker Felinebox for deres gavmildhed. Du kan læse mere her www.felinebox.dk.

Sådan deltager du

For at deltage i lodtrækningen om en goodiebox skal du klikke ind på vores Facebook side og kommentere på dette opslag. Man skal være bosat i Danmark for at deltage i konkurrencen. To heldige vindere bliver trukket på Victors fødselsdag, som er den 28/5-19! Du kan læse mere om fødselaren Victor her.

Billedet der fik mig til at køre til Jylland og hente Victor