T-shirt – Ansvarlig Katteejer

DKK80.00

T-shirt med tegning af en øretatoveret kat samt teksten: “Ansvarlig Katteejer – Neutraliser, Vacciner, Registrer”. Vælg mellem sort eller hvid og to pasformer.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

T-shirt med tegning af en øretatoveret kat samt teksten: "Ansvarlig Katteejer - Neutraliser, Vacciner, Registrer". Øremærker består altid af tre bogstaver og tre tal. Her "uge039" fordi uge 39 er kattens uge hvor dyreorganisationer sætter fokus på at få danskerne til at neutralisere og registrere deres kæledyr. Det vil vi gerne være med til at sætte fokus på.

Vær med til at sprede budskabet om ansvarligt katte ejerskab og hjælp samtidig med at få neutraliseret og registreret flere katte i Danmark. Vi donerer nemlig 50% af dit køb til en organisation der arbejder med netop dette.

Fakta
Basis kortærmet T-shirt af 100% bomuld med rund hals og sort folie tryk. Tåler ikke tørretumbler, vaskes ved 40 grader. Vælg mellem hvid eller sort t-shirt.

Ved køb af dette produkt støtter du et godt katteformål med 50% af salgsprisen.

Se hvem din donation går til her!

VIGTIGT! Pasform

Ladyfit modellen smyger sig pænt om dameformerne. Det er mig på de fleste billeder og jeg er 160 cm høj og vejer ca 63 kg (så er det ligesom ude). Den hvide t-shirt jeg har på er en hvid ladyfit str. small. Jeg er pæreformet og har lidt ekstra sul omkring hofterne, så her sidder den tæt. Det må den heldigvis gerne.

STØRRELSESGUIDE LADYFIT HER

Unisex modellen er måske den du skal have fat i, hvis du er mere æbleformet eller er mand. Den har en mere løs pasform, er lidt længere og har også mere vidde på ærmer. Den sorte t-shirt jeg er iført på billedet er en Unisex str. M. Hvis du er kvinde og vælger unisex modellen, vil jeg anbefale at du går en størrelse ned, i forhold til hvad du plejer at købe. Maria (som står med en sort/hvid kat) har unisex modellen på. Hun ligger normalt mellem en størrelse 46 og 48 i t-shirt og har en størrelse L på. 

STØRRELSESGUIDE UNISEX HER

 

Du kunne også være interesseret i...

0 Responses

  1. Hej med jer. Kan man støtte områdets katte i Kaldred med penge? Mvh Hanne Med bankoverførelse.
    • Humom
      Hej Hanne, Det kan du tro: Reg nr 5367 Konto 0247140 Mvh Sanne

Leave a comment