Mulepose – Lille Poul

DKK80.00

Mulepose med Lille Poul illustration

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

Mulepose med genudsætningskat Lille Poul
Lille Poul var min første genudsætningskat som jeg tog mig af fra 2016-2019. I den korte tid vi havde fornøjelsen af Lille Poul lærte hun mange om vildtlevende katte i Danmark og om vigtigheden af neutralisering. Hun var en højt elsket kat, ikke bare af mig (hendes fodervært) men af mange af vores følgere. Jeg har fået Line til at lave en illustration i Lille Pouls ære. På tegningen sider hun i sin kristtjørn, hvor hun hver aften sad og ventede på mad. Med dette design kan du få Lille Poul hjem i stuen.

Et godt formål
Ved hjælp af merchandise fortsætter Lille Pouls arbejde på den anden side af regnbuen. For ved køb af en Lille Poul mulepose (eller krus), donerer vi 50% af salgsprisen til en organisation der arbejder for Danmarks katte. Læs på vores blog hvem vi støtter netop nu.

Specifikationer
Her er tale om en naturfarvet mulepose i økologisk bomuld med to print: Lille Poul illustration på den ene side og Deaf Darlings logo på den anden.  Selve posen måler 38 x 42 cm og du kan vælge mellem lang hank, så du kan bære den over skulderen eller kort hank, så den er bedre egnet til at have i strakt arm.

Yderligere information

Hank

Lang hank, Kort hank

Du kunne også være interesseret i...

  • Krus – Lille Poul

    DKK50.00
    Tilføj til kurv

No Comments Yet.

Leave a comment