Relancering af webshop

Jeg begyndte at sælge merchandise i marts 2019 efter lang tids efterspørgsel fra vores følgere. I starten var det bare et blogpost med billeder og beskrivelser og så skulle man sende mig en email for at bestille.

Senere fik jeg installeret en webshop på min hjemmeside, så folk kunne lægge ting i kurv, taste deres oplysninger ind, vælge fragtmetode osv. Systemet virkede udemærket. Men efterhånden som jeg har fået flere produkter i sortimentet, kan jeg mærke hvor begrænset platformen er. Jeg har simpelthen ikke plads i mine menuer, til at gøre det hele overskueligt.Deaf Darlings' webshop har vokset sig for stor til dette domæne. Derfor har jeg besluttet at give shoppen sin egen hjemmeside! På den måde kan man fortsat finde info om døve katte, aktiveringsideer og genudsætningskatte på denne side, mens man udelukkende vil kunne shoppe og læse om ting der relaterer sig dertil på www.almisseshop.dk.

“almisse, barmhjertighedshandling eller godgørenhed over for fattige eller selve gaven til de nødlidende”.

Definition fra Den Store Danske, Gyldendal

Meningsfuldt misse merchandise

Vores webshop har fået navnet Almisse Shop fordi man ved at handle her, støtter nødstedte katte. En barmhjertig handling overfor kattene og en godgørenhed overfor de mennesker der knokler for kattene. Og så indeholder ordet jo misse. Logoet har jeg selv tegnet.

To brands under samme tag

Hvis du følger med på denne hjemmeside eller vores sociale medier, kommer der ikke til at være de store ændringer. Jeg vil stadig dele hverdagen med mine to døve katte samt arbejdet med mine genudsætningskatte.

Det er ikke sådan at jeg adskiller de to "brands" helt. Almisseshop er en del af Deaf Darlings' univers - vores støtteshop. Du vil altså fortsat finde vores Deaf Darlings logo på nogle af de produkter vi sælger. Det var jo sådan det hele startede, med en efterspørgsel af ting med vores logo på. Du vil også stadig se links til webshoppen her på hjemmesiden.

Sociale medier

Jeg vil fortsat dele nyheder fra shoppen på vores sociale medier engang imellem, da jeg har opbygget en stor følgerskare over de sidste fem år. Jeg har ingen illusioner om at Almisseshop kommer til at nå Deaf Darlings til sokkeholderne, når det gælder følgere. Men Almisseshop har også fået sin egen Facebook side og Instagram profil, som man kan følge, hvis man vil være sikker på at få det hele med. Vi har mange udenlandske følgere på Deaf Darlings' sociale medier, som ikke har brug for at at se en masse fra vores shop, da vi ikke sælger til udlandet. Så ved lave seperat sociale medier for Almisse Shop, kan jeg tillade mig at dele lidt mere. Og det skal til for at samle ind til misserne!

Konceptet uændret

Almisse Shops formål er fortsat at kunne donere til foreninger der arbejder med nødstedte katte i Danmark.

Jeg håber at i vil gå ind og besøge den nye hjemmeside, som jeg har knoklet for at få klar til jer. I må meget gerne gå ind og følge os på sociale medier og har du handlet i vores webshop før, bliver vi glad for en anbefaling. Tak!

No Comments Yet.

Leave a comment